Novi Citroen Jumper

Od kada je plasiran na tržište, CITROËN Jumper je dostigao prodaju od gotovo 800.000 vozila. Redizajniran model ulazi u novu eru primenjujući najbolja znanja iz CITROËN-a. Ista znanja su primenjena na celokupnu gamu lakih dostavnih vozila sa najvećom ponudum na tržištu koja se sastoji od četiri vozila koja se dopunjuju, a ipak razlikuju: Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper.

 

CITROËN Jumper je potpuno integrisan u gamu:

–   modernim dizajnom koji je usredsređen na praktičnu primenu. Prednja LED dnevna svetla, oštra linija poklopca motora i branik naglašavaju njegov dinamičan i robustan prednji deo. Novi CITROËN Jumper je dizajniran u skladu sa identitetom brenda, a poboljšana arhitektura i ergonomija olakšavaju svakodnevnu upotrebu vozila. Utovar je jednostavan zahvaljujući jednom od najboljih odnosa tovarne zapremine / spoljašnjih dimenzija u klasi. Sa širinom tovarnog prostora između blatobrana od 1,42 m i korisnom širinom od 1,87 m, novi CITROËN Jumper je najbolji u svojoj kategoriji.

–   komforom koji je najbolji u klasi. Položaj vozača je optimizovan sedištem sa amortizovanjem, naslonom za ruke i podešavanjem lumbalnog dela, dok je unutrašnjost praktičnija zahvaljujući menjaču koji je postavljan na komandnoj tabli i podlozi za pisanje čiji položaj može da se podešava. CITROËN Jumper je izuzetno umrežen. Poseduje tzv. Connecting Box (Blutut hends-fri i USB priključak), a prvi u segmentu poseduje i ekran u boji osetljiv na dodir od 5“ koji služi za prikaz funkcija navigacije i kamere za kretanje unazad.

–   tehnologijama za veću bezbednost. Za svakodnevnu bezbrižnu vožnju, novi CITROËN Jumper može da ima inteligentnu kontrolu proklizavanja (ITC), kontrolu spuštanja          nizbrdicom (Hill Descent Control), limitator/regulator brzine sa mogućnošću programiranja, sistem za upozoravanje o neželjenom prekoračenju linije (AFIL) i funkciju za nadzor nedovoljnog pritiska u gumama.

–   robusnim kvalitetom i kontrolisanim troškovima. Kako bi obezbedio još veću pouzdanost, novi CITROËN Jumper je testiran vožnjom dugom više od četiri miliona kilometara. Troškovi održavanja su takođe smanjeni zahvaljujući potrošnji goriva manjoj za 15% kod predhodnih generacija za određene modele. Verzije sa e-HDi 130 i e-HDi 150 motorima sa Stop&Start imaju potrošnju goriva manju za 0,5 l/100 km u gradskoj vožnji.

 

Sve verzije novog CITROËN Jumper-a, od furgona do kombija, poseduju ove kvalitete kako bi odgovoili na različite potrebe profesionalaca.

 

Auto delovi